Online Biblia  

   

Ki olvas minket  

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

   

Jó vagy rossz tulajdonság?

Amikor te valakinek folyton elmondod, hogy mi a hibája, akkor ő előbb vagy utóbb, de el is hiszi. Mivel elhitetted vele, úgy fog viselkedni. Ha valakinek csak a jó tulajdonságait fogod ráolvasni, akkor azt is elhiszi és úgy fog viselkedni.

Isten nem veri a fejedhez a rossz tulajdonságaidat soha. Ő a jó tulajdonságodról emlékezik meg és úgy beszél rólad. A Mennyi Apukánk, senkiről nem beszél rossz dolgokat, mert Ő nem úgy lát téged. A Szeretet szemével néz, de mindenkor igazságosan. 

Kövesd Istent

Te mint Isten gyermeke, kövesd Őt és rád árad a Kegyelem, a Szeretet, az Áldás, amit már képes leszel tovább adni. Isten képessé tett erre, hiszen új élettel rendelkezel. Minél többet vagy a jelenlétében, annál több árad rád és már alig várod, hogy tovább add, mivel bele álltál az Áldás folyójába, így áldás leszel -nem vizes- magad is. Rád árad és feltöltődsz, ezért tovább halad rajtad keresztül mások felé. Persze az a kérdés kinek a folyójában állsz. A sátánéban, ami a gyűlölet, vagy az Istenében, ami az Áldás. Járj szeretetben másokkal, mondja Pál. Ne várj el többet magadnak, mint amennyit te is adsz. Az emberek szeretni fognak, ha nem űzöd el őket magad körül. Szeretnek a közeledben lenni, ha rájuk árasztod a szeretetedet. Viszonozni fogják. Ne azt várd el, hogy ők előbb szeressenek és majd te is fogod őket. Abban követed Istent, ha előbb szereted őket mint ők tégedet. Ő ezt tette veled. Képessé tett tégedet is erre. Atyád nem teszi meg helyetted, Ő már megtette. Rajtad a sor. Tudasd magaddal, képes vagy rá. Időzz a Mennyei Édesapáddal, mert másképpen nem megy. Száraz a kút, vagy töltve van?

Ef 5:1-2 Legyetek annakokáért követői az Istennek, mint szeretett gyermekek: És járjatok szeretetben, miképpen a Krisztus is szeretett minket, és adta Önmagát miérettünk ajándékul és áldozatul az Istennek, kedves jó illatul.
   
© KegyelemFM

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ