Online Biblia  

   

Ki olvas minket  

Oldalainkat 7 vendég és 0 tag böngészi

   

Nincs szüksége Istennek a te szeretetedre!?

Időnként olyan meglepő dolgokat lehet hallani: "Istennek nincs szüksége a te szeretetedre, neked van szükséged az Övére!" Hát, ez engem elgondolkodtatott és mélyen szíven ütött. Egyoldalú, kényszer jegyesség Jézussal? Ha én nem szerethetem őt, mert neki nincs szüksége rá, akkor milyen jegyességről beszélünk? Jézus szerelmes belém, nekem ez legyen elég és én hideg vagyok, mert nem táplálhatok érzelmet felé? Ez nem igaz! Én szerelmes vagyok Jézusba, tiszta őszinte szívemből, lelkemből, egész lényemből és ez neki is fontos, ahogy nekem! Nem is tudok másról beszélni csak Őróla, az Ő szépségéről, jóságáról, irgalmáról, kegyelméről! Mi ez, ha nem szerelem? Minket Isten a szerelemre teremtett és lángol a szívem Őérte. Jézus az én mindenem és álmom.


Mát. 22,37 Jézus pedig azt mondja néki: Szeresd az Urat, a te Istenedet teljes szívedből, teljes lelkedből és teljes elmédből. 

Róm 8,28 Egészen biztosak vagyunk benne, hogy minden összedolgozik azoknak a javára, akik Istent szeretik, és akiket Ő a saját terve szerint elhívott.


A szeretetet nem kikényszeríteni kell és nem ráerőltetni másokra. A szeretetet nem megtanulni kell, nem megszerezni valahonnan, - az már bennünk van, hanem ajándékozni kell belőle. Nem kell félni, soha nem fogy el, így nem kell tartalékolni.

   
© KegyelemFM

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ