Online Biblia  

   

Ki olvas minket  

Oldalainkat 8 vendég és 0 tag böngészi

   

Cikkek

Adj valakinek egy jó napot

Sokszor elég ha valakire csak rá mosolyogsz. Az is elég ha egy kedves szót mondasz. Az is elég, ha érzi, számíthat rád. Jól esik neki, ha tudja, bármikor felhívhat, felcsengethet hozzád. Néha elég csak egy néma ölelés. Egy biztos, amikor neked lesz rá szükséged, te is számíthatsz egy jó szóra.

Amikor leültem egy idős néni mellé és rámosolyogtam, majd azt mondta: Kedves! ...de régen láttam már mosolygó embert. Maga minek örül? Drága, annak, hogy ismerem Jézust! Majd beszéltem neki az igazságról, hogy felszabadulhasson és megismerje az igazságot. 

Eljött Jézus

A bűn, mint halálos kór él sok ember szellemében, ami sötét lepelt húzott rá. Megvakította, leuralta és az egész lényében elterjedt. Az ilyen halott szellem nem tud megszabadulni a fogvatartójától, segítségre van szüksége. Eljött Jézus, hogy segítsen, a sötétből kiemeljen. Megérkezik hozzád a fény, Aki beszél hozzád folyamatosan és a füled megnyílik, hallani fogsz, beköltözik a Hit. A bűn láncai lehullanak, eltávozik a bűn és újjá fogsz születni. Eltűnik a sötétség és fény gyúl a szívedben egész lényedben. Többé már nem leszel ugyan az. Hibáid lesznek, de ahogy haladsz a világosság felé, úgy fog a Világosság ébren tartani és megváltoztatni. Ne higgy azoknak, akik azt mondják, hogy magadtól megy a változás, csak akard. Te ne változni akarj, hanem kövesd Jézust! A Biblia felhívja a figyelmedet, miben kövesd Őt. Hidd el, menni fog, nem hagy magadra.
   
© KegyelemFM

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ