Online Biblia  

   

Ki olvas minket  

Oldalainkat 9 vendég és 0 tag böngészi

   

Cikkek

A bűnt elítélte, de nem a bűnöst

Jézus amikor itt járt, a bűnt elítélte és nem a bűnöst. Nem azonosította a bűnt, a bűnössel, hanem képes volt meghalni érte. Nem mondta azt ujjal rámutatva az emberre: - Te egy bűnös vagy! Te ilyen vagy és kész! Nem fogsz megváltozni! Ez kárhoztató beszéd és azt sugalja, nincs lehetősége a változásra. Ez nem igaz. Jézusban van lehetősége mindenkinek. Azt viszont mondta, ti a bűneitekben fogtok meghalni, ha nem hisztek bennem és nem jöhettek oda, ahová én megyek. Ez igaz beszéd. 

Jn 8:21. Ismét monda azért nékik Jézus: Én elmegyek, és kerestek majd engem, és a ti bűneitekben fogtok meghalni: ahová én megyek, ti nem jöhettek oda.

Ez egy élet halál kérdése. Nem megy mindenki Jézushoz, hacsak, nem hozol egy jó döntést.

Jn.8:24. Azért mondám néktek, hogy a ti bűneitekben haltok meg: mert ha nem hiszitek, hogy én vagyok, meghaltok a ti bűneitekben.

Ez nem kárhoztató beszéd, ez az igazság. Ennek a megértése tesz szabaddá. Megnyílik a füled és hit támad a szívedben, amikor megtudod, hogy van lehetőség. Jézus ezt kínálja fel az embernek, aki még nem tértél meg Őhozzá.
   
© KegyelemFM

Ez az oldal sütiket használ az azonosítás, navigáció és egyéb funkciók kezelése miatt. Oldalunk használatával Ön beleegyezik, hogy ilyen típusú sütiket helyezzünk el az Ön számítógépén. Információ